Bedrijvengids Vlaanderen

Welkom op dé bedrijvengids voor Vlaanderen. Met een paar muisklikken krijg je toegang tot een mooie gecategoriseerde lijst van Vlaamse ondernemingen met hun informatie (en meestal ook een link naar hun website).

Bedrijvengids Vlaanderen – Vinden wat je zoekt

Onze gids is nooit volledig, maar is wel steeds in uitbouw – en dat doen we zowel met een focus op verbetering van onze website als met een focus op betere gratis promotie voor ondernemers en KMO’s. Wij kiezen er namelijk voor om onze gids helemaal gratis toegankelijk te maken voor alle bedrijven die in Vlaanderen gevestigd zijn. Een gratis plaats in de lijst, een gratis link naar je website, … Niet slecht, met andere woorden!

Voeg dus snel jouw onderneming toe met behulp van ons simpel inschrijvingsformulier. Binnen vijf minuten kan jouw bedrijf een plaats hebben op de Vlaamse Bedrijvengids!

Ontdek de beste bedrijven via ons overzicht per sector!

Bij ons vind je alle Belgische bedrijven en ook heel wat Nederlandse ondernemingen die vooral actief zijn in zowel de B2C soctor als B2B. Van traiteurs, kleine ondernemingen tot zeer grote bedrijven. Ofd je nu op zoekt bent naar een bloemenwinkel, kantoormateriaal, een schilder, bakker, wedding planner of een taxi, wij bieden het allemaal aan in onze bedrijvengids.

Ambitieuze bedrijven

Er zijn verschillende bedrijven waar iedereen wil werken, zo blijkt uit de klikcijfers op vacature.com. Waarom? Een ontspannen werksfeer, een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling  en opleiding, samen met een  innovatieve manier van omgaan met het personeel liggen meestal aan de basis. Hieronder kan u een overzicht terugvinden van enkele interessante bedrijven uit Vlaanderen.

Grotere bedrijven almaar meer geïnteresseerd in coworking spaces

Coworking spaces ontstonden ongeveer tien jaar geleden. Oorspronkelijk waren de kantoren bedoeld om een betaalbare werkomgeving aan te bieden aan start-ups en freelancers, omdat zij zich meestal geen vaste kantoren kunnen veroorloven en vaak collega’s missen. Sinds kort tonen echter ook grotere bedrijven interesse in de open werkruimtes. Er zijn dan ook veel wat voordelen verbonden aan flexwerkplekken:

1. Jong talent en pioniers in het vakgebied ontdekken

Een creatieve flexwerkplek trek jonge en beloftevolle talenten aan. Dat is voor bedrijven mooi meegenomen, want zo komen ze misschien potentiële werkkrachten tegen.

2. Op de hoogte van innovatieve projecten

Je komt in contact met projecten van anderen, wat inspiratie kan geven voor eigen projecten. Je bent sneller op de hoogte van trends, evoluties en disrupties binnen en buiten de sector. Je krijgt en geeft tips en zo waait er vaak een nieuwe wind door de onderneming. Je ziet mensen die andere, misschien wel effectievere, methodes hanteren en neemt die over. Kortom, je verruimt je blik en optimaliseert je werkwijze.

3. Minder kosten

Een eigen kantoor huren of kopen is duur en voor starters vaak een onmogelijke zaak. Een coworking space kan dan wel dienen als goedkoper alternatief. Coworking spaces zijn standaard uitgerust met alles wat je in een professioneel kantoor nodig hebt. Het is ook een omgeving waarin je met een gerust hart leveranciers en klanten kan verwelkomen.

Vaak is het moeilijk om te voorspellen hoe snel je bedrijf zal groeien. Zeker op het begin. Hoeveel werknemers zal je de komende vijf jaar moeten aannemen? Hoe populair zal je product worden? Zo is het ook moeilijk om te bepalen hoe groot je kantoor moet zijn. Investeren in een kantoor dat veel te groot is, is onnodig geldrovend. Via coworking ruimtes kan je goedkoop ruimtes voorzien voor werknemers en is er ruimte voor groei.

4. Ideeën uitwisselen met anderen

Coworking of Flexwerken brengt heel wat netwerkmogelijkheden met zich mee. Je deelt de ruimte met mensen die andere functies hebben en werken voor andere bedrijven. Dat kan leiden tot interessante kruisbestuivingen en partnerships. Op een coworkingplek krijg je de kans om aan veel mensen feedback te vragen, waardoor je betere producten of diensten kan afleveren.

Meubelen Torrekens verdeler van

Vind je het ook enorm belangrijk om te investeren in kwaliteit? Dan ben je bij ons, een van de officiële Jori dealers, aan het juiste adres. Jori produceert onder meer stoffen en leren zetels van de beste kwaliteit. De Jori meubelen zijn een 100% Belgisch product. Er wordt dan ook veel tijd geïnvesteerd in het ontwerpen van de tijdloze designs. In onze toonzaal vind je stoelen, sofa’s, tafels en accessoires van dit merk.

Tuinmeubelen E-Woodproducts

E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel Vlaanderen. We verkopen alle soorten meubelen voor de tuin picknicktafelstuinbankenbloembakken, enz. U kan bij ons één product aanschaffen, of verscheidene waarmee u dan een mooi geheel maakt in uw tuin