Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam gezocht? Dan zit je goed hier goed. Rijschool Xpress is in 2007 opgericht in Amsterdam als een alternatief voor de ouderwetse rijscholen waar leerlingen veel te veel rijlessen nodig hebben voor hun rijbewijs. Bij Rijschool Amsterdam staan voor innovatie en verantwoord ondernemen. Onze rijinstructeurs verdiepen zich constant in ontwikkelingen binnen onze rijschool branche. Daarnaast organiseren wij via onze motorclub Elif activiteiten om onze leerlingen te stimuleren, het beste uit zichzelf en de wereld om hen heen te halen.

Meer over Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam is gevestigd in Osdorp bij het koopcentrum Akerpoort. Wij verzorgen auto-, motor- en bromfiets rijopleidingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Vanaf de eerste kennismaking wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die je de gehele rijopleiding begeleidt. En wil je van rijinstructeur wisselen, dan zorgen we via onze digitale portaal dat je nieuwe rijinstructeur precies weet op welk niveau je was gebleven.

https://www.pointexpertises.be/search-hfhhf/ https://www.tegen-expertises.be/uncategorized/hello-world/ https://tegenexpertise-aarschot.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpertise-aalst.pointexpertises.be/schoonmaakdienst-bij-waterschade/ https://tegenexpertise-antwerpen.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpertise-brussel.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpertise-bree.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpertise-blankenberge.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpertise-bilzen.pointexpertises.be/jobs/ https://prive-expert-brussel.tegen-expertises.be/links/ https://prive-expert-beringen.tegen-expertises.be/links/ https://prive-expert-bergen.tegen-expertises.be/links/ https://prive-expert-antwerpen.tegen-expertises.be/links/ https://prive-expert-aalst.tegen-expertises.be/links/ https://tegenexpertise.kpng.be/links/ https://tegenexpertise-beringen.pointexpertises.be/jobs/ https://tegenexpert-brand-mechelen.rob-ot.be/links/

Lesmateriaal

Elke leerling kan via  Mijn Xpress van Rijschool Amsterdam lesmaterialen aanschaffen, zoals een online theorie toetssysteem, praktijkboek of praktijkvideo’s voor een zeer scherp tarief. De lesmaterialen zijn opgebouwd aan de hand van onze lesmethode, waarbij je stap-voor-stap leert autorijden. Hieruit geven de rijinstructeurs ook hun rijlessen.

Online theorie toetssysteem

Rijschool Amsterdam heeft zijn eigen online theorie toetssysteem ontwikkeld die je via Mijn Xpress kunt raadplegen. Dit is een systeem dat geheel online werkt. Het bestaat uit informatieteksten, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt.

De theorie oefenvragen komen overeen met de examenvragen zoals ze door het CBR worden afgenomen. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid op het theorie-examen.

Een autorijles duurt bij ons 110 minuten!

De autorijlessen van Rijschool Amsterdam duren 110 minuten. Tevens is het mogelijk om meerdere autorijlessen achter elkaar in te plannen. Dit is allemaal afhankelijk van jouw schema en natuurlijk de beschikbaarheid van je rijinstructeur. Onze rijlesauto’s rijden op 100% groengas. Deze brandstof is niet alleen milieuvriendelijk, maar is financieel ook heel erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij de laagste prijzen hanteren tegenover de hoogste prestaties! Ander voordeel hiervan is dat de besturing prettiger is dan van een dieselauto.

Over onze Theoriecursus in 1 dag

Wil jij ook in 1 dag in 1 keer slagen voor je theorie-examen? Dan ben je bij Xpress Rijopleiding.nl op het juiste adres. Wij hebben een unieke lesmethode om iedereen bij deze 1-daagse theoriecursus in 1 keer te laten slagen. Dit realiseren we door veel herhalingen, ezelsbruggetjes en instinkers te gebruiken, waarbij het vergeten onmogelijk wordt. Meld je dus snel aan, zodat je hierna gelijk verder kunt gaan met het praktijkgedeelte.

Online theoriecursussen kosten tijdelijk €49,- per categorie.

Heb je geen zin in theorieboeken of CD-ROMS? Dan is de online theoriecursus van Rijschool Amsterdam echt iets voor jou! Met dit volledige online oefensysteem kun je namelijk jezelf op een gemakkelijke manier voorbereiden op het theorie-examen, zoals dat wordt afgenomen door het CBR.

Dit toetssysteem is samengesteld door een team van verkeersdeskundigen. In dit oefensysteem wordt de theorie stap voor stap behandeld in verschillende hoofdstukken. Na elke hoofdstuk krijg je de mogelijkheid om te oefenen met actuele CBR examens. Het oefensysteem van Rijschool Amsterdam zit boordevol met animaties, videoclips en 3D-tekeningen. hungryforholiday.com

Contacteer ons

Voor meer info bel Rijschool Amsterdam op 020-233 1259, stuur een app op 06 1882 7072 of mail ons via info@xpressrijopleiding.nl